Ruleta Svetovalec - Pogosto zastavljena vprasanja

Dvodnevna - preizkusna licenca, postopek oddaje podatkovUntitled Document

POZOR! Ce ste LICENCO KUPILI KLIKNITE SEM!

1. Najprej namestite program (0.0.5.5) - DOWNLOAD - v kolikor imate program ze namescen preverite verzijo programa pod zavihkom registracija spodaj desno.

Verzija programa mora biti 0.0.5.5

Ce imate starejso verzijo jo odinstalirajte in namestite novo.

2. V Ruleta Svetovalcu (Zavihek Registracija) najprej vnesete podatke kot prikazuje primer na sliki spodaj:3. Kliknite na gumb GENERIRAJ, in izpise se Koda, katero ne spreminjajte.

4. Podatke, ki ste jih pred tem vnesli v program Ruleta Svetovalec oddate preko naslova http://www.program-ruleta.com/prijavi_napako kot prikazuje spodnja slika.

V roku 24h boste prejeli registracijsko kodo, ki jo vnesete v program Ruleta Svetovalec (KORAK 3) in pritisnete na gumb ODKLENI.

V kolikor je koda pravilna, se bo izpisalo obvestilo: REGISTRACIJA JE USPESNA.

V kolikor se izpise obvestilo NAPACNA KODA preverite, ce imate vnesene podatke enake kot ste jih poslali preko naslova http://www.program-ruleta.com/prijavi_napako

Bodite pozorni, da pred vnosom prejete registracijske kode ne spreminjate podatkov. V kolikor ste program med tem zaprli in ponovno odprli, prekopirajte KODO in REGISTRACIJSKO KODO iz sporocila, v katerem ste prejeli registracisjko kodo in NE generirajte nove KODE kot je prikazano v koraku 2!

Ce ste postopali tocno po navodilih, vendar registracija ni bila uspesna, nas kontaktirajte preko oddanega zahtevka.

Ali imate tezavo z uporabo Ruleta Svetovalca ? Prijavi napako